Grand café

grandcafe-groesbeek

HEERLIJK BORRELEN IN ONS GRAND CAFÉ IN GROESBEEK

Ons grand café in Groesbeek is de ideale locatie om gezellig te borrelen, zakelijk of privé, met je familie of vrienden. Uiteraard hoort bij een borrel ook een lekker borrelhapje of snack. Zoet, hartig, koud of warm… We verrassen je graag met heerlijke hapjes, speciaalbieren en mooie wijnen op onze borrelkaart. Start je weekend goed en vier je vrijdagmiddagborrel bij De Spil Groesbeek!

TWINTIG VERSCHILLENDE BIERTJES

Niets is lekkerder dan genieten van een heerlijk speciaalbiertje. Het liefst op een zonnig terras na een lange dag werken of op je vrije dag. Met plezier hebben we gezocht naar de beste speciaalbieren voor onze borrelkaart. Met ruim twintig verrassende en smaakvolle bieren in ons assortiment, is er dan ook voor ieder wat wils!

biertjes
wijnen

MOOIE WIJNEN OP DE KAART

Bij smaakvol eten horen mooie wijnen. Een heerlijke witte wijn bij bijvoorbeeld je visgerecht of een volle rode wijn bij een vleesgerecht. Voor de echte wijnliefhebber hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van mooie wijnen, passend bij onze gerechten. Wil je de wijn graag eerst even proeven? Geen probleem, wij schenken graag een glas voor je in!

HEERLIJKE HAPJES VOOR BIJ DE BORREL

Gezellig borrelen met heerlijke hapjes, dat is pas echt genieten! Onze borrelkaart is daarom gevuld met door onze koks samengestelde borrelplanken, traditionele en bijzondere borrelhapjes en onze speciale Spaanse Ibérico ham. Samen met je speciaalbiertje, glas wijn of glaasje fris, maakt dit je middag of avondje uit helemaal af. Kom genieten van een borrel en een hapje!

borrel-hapjes-groesbeek

RESERVEREN?

Wil jij onze gevarieerde lunch-, diner- of borrelkaart komen proeven en beleven?

Reserveer je plek door te bellen op 024- 6792660 of reserveer online.

RESERVEER ONLINE