Lunch & Diner

lunchen-dineren-hartje-groesbeek

HEERLIJK LUNCHEN OF DINEREN IN HARTJE GROESBEEK

Na een lange dag werken of na een flinke wandeling in de prachtige omgeving van Groesbeek heerlijk neerstrijken op het terras van De Spil Groesbeek of aan één van onze voor jou klaargemaakte tafels… Dat kan! Wij bieden je een uitgebreide lunch- en dinerkaart op een prachtige plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van je welverdiende vrije dag, weekend en avond. Onze medewerkers leggen je graag in de watten en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

LUNCHEN IN GROESBEEK

Uitgebreid lunchen of juist een quick lunch in het centrum van Groesbeek? Wij verrassen je graag met onze veelzijdige lunchkaart, mooie omgeving en uiteraard servicegerichte medewerkers. In de lente en zomer is ons terras de ideale plek om te genieten van je lunch, in de herfst en winter zorgen we voor een aangename warme sfeer binnen. De Spil Groesbeek is daarnaast ook geschikt voor een zakelijke lunch, voor kleine en grote groepen. Kom genieten!

lekker-borrelen-in-groesbeek
lekker-borrelen-in-groesbeek

DINEREN IN GROESBEEK

Culinair genieten voor een vriendelijke prijs, dat kan bij De Spil in Groesbeek. Onze afwisselende en uitgebreide dinerkaart staat vol met heerlijke en smaakvolle gerechten, bereid met zoveel mogelijk verse en gezonde (streek)producten. Ben jij een vleesliefhebber, geniet je graag van verse vis of gaat je voorkeur uit naar een vegetarisch gerecht? Wij bieden gerechten voor iedereen, zeven dagen per week!

RESERVEREN?

Wil jij onze gevarieerde lunch-, diner- of borrelkaart komen proeven en beleven?

Reserveer je plek door te bellen op 024- 6792660 of reserveer online.

RESERVEER ONLINE